Vad tycker du om vinlådan.se?

Fråga: Hej Mats-Eric! Tack för alla dina böcker, som vi läst med bestörtning. När det gäller vin har vi på senare tid köpt en del från vinlådan.se och varit mycket nöjda. Hur lurade är vi? Vet du något generellt om vinproducenterna som Pontus Modig handlar av?

Tina och Paul

Svar: Ni är nog inte ett dugg lurade. Vinlådan verkar vara en god leverantör. Alla vinerna är ekologiska och småskaligt producerade och en hel del av dem är verkliga naturviner. Jag har själv inte köpt något från dem, men det har min bror har och han är nöjd.

För lådans abonnenter presenteras varje producent med en liten läsvärd artikel. Här skulle man – för transparensens skull – även önska en faktaruta med mer handfast information. (Hur druvorna skördats, hur det jäst, vilka tillsatser, hur mycket sulfiter etc).

Så vad tycker du?

Har du provat sulfitfiltret?