Provningen som Mikael Mölstad beskriver i början av texten finns även med i min bok (kapitlet »Men det här vinet är ju defekt!«). I lokalen fanns inte bara han och jag utan även ett par näsor som det rynkades ganska kraftigt på. Och antagligen är dessa experter idag ungefär lika kritiska mot de (underbart) vildvuxna naturvinerna som då. Långtifrån alla har Mölstads förmåga att ta in nya impulser.   https://www.svd.se/hang-med-pa-naturvinstrenden

Provningen som Mikael Mölstad beskriver i början av texten finns även med i min bok (kapitlet »Men det här vinet är ju defekt!«). I lokalen fanns inte bara han och jag utan även ett par näsor som det rynkades ganska kraftigt på. Och antagligen är dessa experter idag ungefär lika kritiska mot de (underbart) vildvuxna naturvinerna som då. Långtifrån alla har Mölstads förmåga att ta in nya impulser.

https://www.svd.se/hang-med-pa-naturvinstrenden

Jag befinner mig i Piemonte, vad heter naturvin på italienska?

Hela P1 Meny om Château Vadå

Hela P1 Meny om Château Vadå