»Svårt att lägga ifrån sig boken«

Hej, Mats-Eric. Det var svårt att lägga ifrån sig boken. Du rör verkligen om i grytan! Har väl anat vissa saker angående viner, men det du presenterar är ju den nakna sanningen. Inte behöver vinet alla dessa 68 tillsatser för att smaka gott.

Är bosatt i Portugal sedan flera år och undrade när jag läste boken om de är lika påhittiga här som de länder du nämner i boken. Läste även din bok "Den hemlige kocken" med stor förtjusning, och boken om vinerna är sannerligen lika viktig!

Agnete Sylvan

Svar: Jag har inte specialstuderat portugisiska viner, men misstänker att situationen där är ungefär som i andra större europeiska vinländer.

Gå till »Så vad tycker du?« för fler läsarkommentarer!

Snabbintervju i branschtidningen Livsmedel i Fokus

Snabbintervju i branschtidningen Livsmedel i Fokus

Äkta vara.png