I fredags var jag i Arboga och...

I fredags var jag i Arboga och...

… berättade om fejkat vin och äkta vara med många konkreta exempel. Både ur Château Vadå och sådant jag forskat fram efter att boken blev färdig. Efter föredraget höll jag i en naturvinsprovning för de 120 åhörarna som fyllde Stadskällarens konferenssal till sista plats. De fyra vinerna på bilden är:

1. Domaine Ratte Naturé 2016, Jura, Frankrike (vitt).

2. Rkatisiteli Qvevri 2015, Kakheti, Georgien (orange)

3. Morgon Côte du Puy 2016, Marcel Joubert, Beaujolais, Frankrike (rött)

4. Mas Troqué Cinsault 2017, Languedoc, Frankrike (rött)

Vill du att jag ska komma och föreläsa hos er, med eller utan vinprovning?
Skicka ett mejl till mig: mats-eric@talochskrift.se!

Varför säger du inte vad VECKANS NATURVINER smakar?

VECKANS NATURVINER: nio nya släpps idag!

VECKANS NATURVINER: nio nya släpps idag!