Många läsare saknar VECKANS NATURVINER …

… vilket förstås är väldigt kul. Mitt senaste veckotips är från i början av juni, och börjar därför bli i högsta grad förlegat. Jag skrev då att jag skulle ta semester, och en del kanske undrar hur lång en sådan kan vara.
Svaret är att jag har börjat jobba för länge sedan, med en ny bok som blir en uppföljare till Château Vadå. Och under överskådlig tid kommer jag helt enkelt inte att hinna med att även göra naturvinstipsen – vilket är mer tidskrävande än det kanske kan verka. Men jag har lite trådar ute för att försöka se till att denna konsumentservice kan återuppstå i en ny och annorlunda form.
Fast egentligen tycker jag, som jag skrivit tidigare, att det hela är en uppgift för Systembolaget. Monopolföretaget borde helt enkelt ta sitt ansvar och berätta för nyfikna kunder vilka viner i sortimentet som är naturviner. Med en klar och tydlig märkning såväl i butikerna som på webbsajten.

VECKANS NATURVINER: Efter nya släppet finns 30 att välja på

VECKANS NATURVINER: Efter nya släppet finns 30 att välja på